Полтавська облрада проголосувала за мораторій на підвищення тарифів

Полтавська облрада проголосувала за мораторій на підвищення тарифів

Укрінформ
Депутати Полтавської обласної ради прийняли рішення про встановлення тимчасового мораторію на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Рішення зустріли оплесками, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Шановні колеги, я ставлю на голосування питання про встановлення тимчасового мораторію - заборони на введення з 1 липня 2016 року в дію підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення... Рішення прийняте", - сказав голова обласної ради Олександр Біленький.

Минулого разу, 26 липня, депутати не стали виносити на голосування це питання, обмежившись прийняттям звернення до Верховної Ради та Кабінету Міністрів щодо врегулювання проблем з підвищенням тарифів.

Як повідомляв Укрінформ, у Національній комісії з державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг заявили, що запровадження мораторію місцевими владами потребуватиме залучення коштів державного і місцевих бюджетів на відшкодування суб’єктам господарювання різниці між зафіксованими на цей період цінами (тарифами) та розміром економічно обгрунтованих витрат на виробництво (надання) послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-