"Тиша" в АТО: бойовики гатять на трьох напрямках, ускладнюючи розведення військ

Карта
Укрінформ
Ворожі обстріли у Станиці Луганській ускладнюють реалізацію домовленостей про розведення військових сил і засобів сторін у цьому районі.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Окупанти традиційно порушують режим тиші у Станиці Луганській та Попаснянському районі. Здебільшого вони проводили обстріли в темну пору доби – між 19:30 та 23:30. Противник застосовував легке озброєння та бронетехніку", - зазначив він.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 9 ворожих обстрілів.

На "донецькому" фронті, за словами Мотузяника, бойовики відкривали вогонь по позиціях сил АТО на ділянці фронту Новгородське – Авдіївка.

"В інших районах – на Світлодарській дузі, Зайцевому, Донецькому аеропорту вчора було абсолютно спокійно. Зокрема, в Новогородському окупанти практично безперервно вели вогонь протягом 2 годин, застосовуючи БТР і зенітки. Найбільше ворожих обстрілів відбулося в Авдіївці. Зокрема, саме на цих рубежах НЗФ стріляли з міномета, випустивши 8 мін", - сказав він.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 8 ворожих обстрілів.

На Маріупольському напрямку, повідомив речник МОУ, бойові дії вчора велися у Мар’їнці, Старогнатівці та на ділянці фронту Талаківка – Широкине. Окупанти застосовували тільки легке озброєння, зокрема снайперські гвинтівки. Кілька разів українські війська відкривали вогонь у відповідь. У Широкиному відбувся політ ворожого БПЛА. За добу на цьому напрямку зафіксовано 8 ворожих обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-