У Харкові арештували учасника масових безладів у студмістечку

У Харкові арештували учасника масових безладів у студмістечку

Укрінформ
Суд у Харкові заарештував учасника масового безладдя у студмістечку поряд зі станцією метро "Ботанічний сад" влітку 2015 року, під час якого постраждали й іноземці.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів начальник відділу прокуратури Харківської області Максим Саксонов.

"Київський райсуд Харкова обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, тобто, в СІЗО для 28-річного харків'янина, якого підозрюють в активній участі у масових безпорядках у студмістечку в червні минулого року, де скоєно напад на студентів, у тому числі, іноземців", - зазначив прокурор.

За його словами, зловмисник, раніше оголошений у розшук, затриманий на початку цього тижня.

"Ще одне кримінальне провадження - щодо 19-річного учасника масових безпорядків у студмістечку - направлено у Дзержинський райсуд Харкова у грудні минулого року", - додав прокурор.

Як повідомляв раніше Укрінформ, ввечері 11 червня 2015 року у студмістечку недалеко від метро "Ботанічний сад" щонайменше тридцять невідомих, частина яких була у балаклавах і з бітами, промчала, знищуючи припарковані автомобілі, від вул. Клочковскої до вул. Отакара Яроша, де напала на студентів у кафе. В лікарню було доставлено 9 осіб, студента з Йорданії в критичному стані. На місці злочину було затримано п'ятеро нападаючих, останні втекли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-