У львівському торговому центрі раптово померло немовля

У львівському торговому центрі раптово померло немовля

Укрінформ
У Львові одинадцятимісячний хлопчик раптово помер у торговому центрі на руках у матері. За попередніми висновками медиків, у дитини стався крововилив.

Трагедія сталась напередодні у дитячому центрі «Веселка», що знаходиться в ТВК «Південний», повідомили кореспондентові Укрінформу у прес-службі обласного управління Нацполіції.

«Приблизно о 16.00 до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про те, що в одному з торгових центрів міста раптово померла 11-місячна дитина. На тілі хлопчика не було ознак насильницької смерті. За попередніми даними, дитина померла через крововилив у мозок»,- зазначила речниця управління Світлана Добровольська.

За її словами, мати з молодшою дитиною прийшла забрати із заняття з англійської мови старшого сина й очікувала його в ігровій кімнаті. Малюк раптово почав плакати, відтак у нього почалися судоми. Працівники медпункту торгового центру вже через 3 хвилини почали надавали дитині допомогу, за 15 хв. приїхала «швидка», ще за деякий час – реаніматологи, проте врятувати хлопчика лікарі не змогли.

Мати повідомила медикам, що малюк напередодні впав і вдарився голівкою.

Призначено експертизу, яка має встановити остаточну причину смерті дитини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-