У Харкові у дворі багатоповерхівки спалили п'ять авто

У Харкові у дворі багатоповерхівки спалили п'ять авто

Укрінформ
Вночі на вулиці Героїв Праці у Харкові у дворі житлового будинку №19 згоріли п'ять автомобілів: Daewoo, Skoda, «Лада», Mercedes і Geely.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний фахівець відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"Повідомлення про подію надійшло до Московського відділу поліції о 02:10 від власників автомобілів. За адресою виїхала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, усі машини облили невідомою речовиною і підпалили. Зараз встановлюються усі обставини події", - зазначила Алексєєва.

За її словами, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або ушкодження майна) із санкцією до 3 років позбавлення волі.

Як зазначає помічник начальника Головного управління держслужби з НС у Харківській області Ігор Лупандін, на місці працювали чотири відділення рятувальників - близько 20 людей: "Пожежу вдалося ліквідувати о 03:22".

"За попередніми даними пожежників, стався підпал автомобілів, причому занесення відкритого вогню відбулося відразу з декількох місць", - пояснив Лупандін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-