Вінницькому лікарю-хабарнику призначили заставу - мільйон

Вінницькому лікарю-хабарнику призначили заставу - мільйон

Укрінформ
На Вінниччині узяли під варту і встановили заставу у розмірі 1 млн грн лікарю, який вимагав хабар за операцію із заміни суглоба.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Вінницької області, яке має у своєму розпорядженні Укрінформу.

«На Вінниччині взято під варту лікаря за вимагання та отримання 2 тис. доларів США та 8 тис. гривень неправомірної вигоди. Лікарю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368-4 КК України, та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внести заставу у розмірі 1 млн гривень», - йдеться у повідомленні.

Лікаря-хабарника затримали у Вінниці в п’ятницю. Ортопед однієї з лікарень області вимагав і отримав у пенсіонера та інваліда 2 групи неправомірну вигоду у розмірі 2 тис. доларів США та 8 тис. гривень за сприяння в організації та проведенні операції із заміни кульшового суглоба.

За вчинене кримінальне правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Розслідування у кримінальному провадженні триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-