Поліція шукає можливих спільників Пугачова - Троян

Поліція шукає можливих спільників Пугачова - Троян

Укрінформ
Поліція працює над виявленням можливих спільників підозрюваного в убивстві двох поліцейських у Дніпрі Олександра Пугачова, які могли перебувати разом із ним у машині під час інциденту. 

Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції - начальник кримінальної поліції Вадим Троян у Дніпрі, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми поки працюємо. Можливо, він був не сам у машині, можливо, були ще якісь свідки, є відеозаписи. За трьома різними адресами було проведено обшуки. Ми знайшли підробні документи і навіть перуки, у яких вони ходили. Ми розуміємо, що він був не сам», - сказав Троян.

Як повідомлялося, поліція у лікарні імені Мечникова затримала підозрюваного у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі.

Сьогодні вранці водій автомобіля застрелив патрульного і поранив його напарницю. Згодом жінка померла в лікарні під час операції. 

Радник керівника МВС народний депутат Антон Геращенко повідомив, що у нападі підозрюється колишній боєць роти спецпризначення МВС «Торнадо» Олександр Пугачов, який перебуває в розшуку за підозрою у вчиненні тяжких злочинів. 

Крім того, Троян заявив, що у нападі на поліцейських підозрюється ще одна людина, ім'я якої не називається.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-