Підозрюваний у вбивстві поліцейських узяв у заручники родину - ЗМІ

Підозрюваний у вбивстві поліцейських узяв у заручники родину - ЗМІ

Фото
Укрінформ
Ймовірний підозрюваний у вбивстві поліцейських у Дніпрі, який забарикадувався у житловому будинку, взяв у заручники родину.

Про це повідомляє "Громадське" з посиланням на місцевих мешканців.

"За повідомленням місцевих жителів, Пугачов узяв у заручники родину", - йдеться у публікації.

Як сказав в ефірі телеканалу "112 Україна" міський голова Дніпра Борис Філатов, є оперативна інформація, що вже блоковано будинок, де знаходиться ймовірний злочинець.

Він також повідомив, що сьогодні батьків втратили троє дітей: у патрульної Ольги Макаренко, яка померла в лікарні від поранень, залишилося двоє дітей, а у її напарника Артема Кутишева, що загинув на місці, - трирічна донька, у якої сьогодні день народження. 

Раніше у соцмережах з'явилася інформація про те, що нападники забарикадувалися у житловому будинку у Дніпрі і правоохоронці ведуть із ними перемовини.

Як повідомлялося, сьогодні у Дніпрі водій автомобіля обстріляв поліцейський патруль. Один поліціянт загинув на місці, його напарниця померла у лікарні від поранень.

У нападі підозрюють жителя окупованого Тореза Олександра Пугачова та ще одну особу, імя якої не розголошується. У Дніпрі оголошено план "Перехоплення".

Фото vk/typical_dnepr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-