Смертельна ДТП в Києві: водій збив дівчину і втік

Смертельна ДТП в Києві: водій збив дівчину і втік

Фото
Укрінформ
У Києві авто збило двох перехожих і поїхало з місця аварії. Дівчина загинула, а хлопця відправили в лікарню.

Про це в Фейсбуці повідомляє "Київ Оперативний".

"Смертельна ДТП на вул.Вербова. За попередніми даними, водій автомобіля Газель збив на проїжджій частині двох людей і зник з місця", - зазначається в повідомленні.

Від отриманих травм дівчина померла на місці аварії, а хлопця госпіталізували до Лікарні швидкої медичної допомоги з численними травмами.

Поліція Києва шукає свідків цієї дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася приблизно о 3:45 ночі.

"Дівчина 1992 року народження загинула на місці. Її товариш 1984 року народження з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні, зараз його життю нічого не загрожує. ...На жаль, ми не маємо свідків автопригоди, водій автомобіля, який збив цю пару, втік з місця подїї. ...Ми звертаємося до всіх, хто міг бачити, або може надати будь-яку інформацію, що допоможе нам встановити водія, який збив цих двох молодих людей, звернутися на 102. Ми зі свого боку гарантуємо анонімність", - сказала речник Київської поліції Оксана Блищик.

За її словами, зараз поліція має у своєму розпорядженні відео, на якому видно невеликий вантажний автомобіль, що у час події проїзжав тією ділянкою дороги.

Речник поліції Києва повідомила, що розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил дорожнього руху, які спричинили смерть). За вчинення такого правопорушення передбачено до 8 років ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-