На Запоріжжі поліція затримала 42 людини за

На Запоріжжі поліція затримала 42 людини за "штурм" підприємства

Укрінформ
До Вільнянського відділення поліції ГУНП було доставлено 42 особи, які намагались проникнути на територію одного з підприємств в м. Вільнянськ.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"23 вересня 2016 року о 16:23 до Вільнянського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що біля одного з підприємств в м. Вільнянськ, зібралась група невідомих, які здійснюють постріли з невстановленої зброї та намагаються проникнути на територію", - йдеться в повідомленні.

У Нацполіції зазначають, що на місце події негайно виїхали керівники поліції області, працівники кримінальної поліції, бійці спецпідрозділу поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції. До Вільнянського відділення поліцейськими було доставлено 42 особи. Серед них 32 мешканця сусідніх областей та 10 мешканців Запорізької області. Їх опитали.

Крім цього, із заявою до Вільнянського відділення поліції звернувся 35-річний мешканець однієї з сусідніх областей. Він розповів, що невідомий чоловік вистрелив в нього з гладкоствольної рушниці, в результаті чого один дріб влучив у ногу.

Під час огляду місця події та автомобілів правоохоронці виявили та вилучили: пристрій для відстрілу гумових куль «Форт-12», пістолет «Big bore», 50 патронів споряджених гумовими кулями, мисливську рушницю «Фабарм Спас» та копію заочного рішення районного суду м. Дніпро. Слідчим Вільнянського відділення поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-