Ситуація на КПВВ: «Зайцеве» перетнули майже 7, 5 тис. людей

Ситуація на КПВВ: «Зайцеве» перетнули майже 7, 5 тис. людей

Укрінформ
Минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в'їзду-виїзду у зоні АТО залишався інтенсивним. «Зайцеве» - перетнуло 7490 осіб та 905 транспортних засобів.

Про це йдеться на сайті Державної прикордонної служби України.

Як зазначає відомство, «Зайцеве» перетнуло 7490 осіб та 905 транспортних засобів, «Мар'їнку» - 6100  осіб та 1015 транспортних засобів, «Новотроїцьке» - 6535 осіб та 1440 транспортних засобів, «Гнутове» - 4600 осіб та 1140 транспортних засобів та «Станицю Луганська» - 5450 осіб.

Загалом КПВВ скористувалось більше 30,1 тисяч осіб та 4,5 тисяч транспортних засобів.

Сьогодні зранку в контрольному пункті «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 250 авто на виїзд до неконтрольованої території, черг на в'їзд не було. В «Мар'їнці» на в'їзд та виїзд прямувало 300 та 250 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» скупчення автівок, які рухалися на в`їзд не було, а 20 - перебувало на виїзд. У КПВВ «Гнутове» в обох напрямках фіксувалося по 30 автівок.

В контрольних пунктах військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з представниками фіскальної служби затримали 5 транспортних засобів, якими на непідконтрольну територію везли товари. Зокрема, автівки зупинили в КПВВ «Гнутове» та  «Мар'їнка». Вони були завантажені майже тонною м'яса та овочів, а також спиртом тощо. Загальна вартість товарів сягнула більше 60 тисяч гривень. Транспортні засоби передані зведеним мобільним групам для прийняття правового рішення. Через КПВВ «Новотроїцьке» до неконтрольованої території прослідувало 15 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем. Транспортні засоби перевозили 285 тонн продуктів харчування та будівельних матеріалів від Міжнародного комітету Червоного Хреста для жителів Донецької області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-