У Дніпрі вночі

У Дніпрі вночі "замінували" три мости

Укрінформ
У Дніпрі вночі невідомий повідомив про замінування Кайдацького, Амурського та Мерефо-Херсонського мостів, проте під час перевірки вибухонебезпечних предметів та речовин виявлено не було.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Дніпропетровській області.

«Інформація про замінування Кайдацького, Амурського та Мерефо-Херсонського мостів у м. Дніпро надійшла до чергової частини Дніпровського відділу поліції 23 вересня близько 00:30. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічної та кінологічної служб ГУНП. Під час обстеження поліцейськими мостів та прилеглої території вибухонебезпечних предметів та речовин виявлено не було», - йдеться у повідомленні.

Наразі зусилля дніпровських поліцейських направленні на встановлення особи громадянина, який повідомив завідомо неправдиву інформацію про мінування одразу трьох мостів Дніпра.

Попередня правова кваліфікація правопорушення - ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Згідно з чинним законодавством, такі жарти можуть коштувати «мінерові» від 2-х до 6 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-