Масове отруєння алкоголем: на Харківщині померли шестеро людей

Масове отруєння алкоголем: на Харківщині померли шестеро людей

Фото
Укрінформ
На Харківщині від отруєння алкоголем померли шестеро людей, іще дві особи перебувають у реанімації. У всіх випадках постраждалі придбали горілку в сільських магазинах, що належать одному власникові.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Харківській області.

«21 вересня до Вовчанського ВП ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення, що в селищі Охримівка Вовчанського району після вживання спиртних напоїв помер 47-річний місцевий житель. 22 вересня до реанімаційного відділення місцевої лікарні з алкогольним отруєнням було доправлено ще двох жителів цього ж села - 51-річного чоловіка та 52-річну жінку. Аналогічний випадок стався також і у сусідньому селі Варварівка. Там від алкогольного отруєння померло п'ятеро громадян віком 38, 51, 54, 59, 60 років. За результатами проведених медичних обстежень встановлено, що люди померли від алкогольної інтоксикації», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що директором магазинів, де постраждалі купували алкоголь, є 51-річна громадянка. У її власності перебувають магазини, що розташовані у с. Вовчанські Хутори та смт Великий Бурлук.

Наразі проводиться перевірка та з'ясовуються детальні обставини події. З зазначених магазинів вилучено партію пляшок з горілкою. Власницю магазинів затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Фото: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-