На КПП

На КПП "Мар'їнка" у черзі 550 авто

Укрінформ
Зранку найбільші черги для перетину лінії розмежування утворилися на КПВВ "Мар'їнка", де на в'їзд очікувало 300, а на виїзд 250 транспортних засобів.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Сьогодні зранку в КПВВ "Зайцеве" для перетину лінії розмежування знаходилося 40 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території та 200 автівок прямувало у зворотному напрямку. В "Мар'їнці" на в'їзд та виїзд перебувало 300 та 250 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті "Новотроїцьке" загалом знаходилося 5 авто, які рухалися на виїзд, та 20 автомобілів прямувало на в'їзд. У КПВВ "Гнутове" зафіксовано 35 автомобілів, які слідували на виїзд до неконтрольованої території, а на в'їзд - 55", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом минулої доби в усіх контрольних пунктах в'їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та інтенсивним. Загалом учора КПВВ перетнуло 29,3 тисячі осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольних пунктах "Зайцеве" та "Новотроїцьке", де оформлено 7140 та 6765 осіб відповідно.  

Через КПВВ "Новотроїцьке" та "Зайцеве" на виїзд до неконтрольованої території прослідували 22 вантажних транспортних засоби з гуманітарним вантажем від компанії "Людина в біді". Автівки перевозили для жителів Донецька будматеріали, продуктові та гігієнічні набори і  сантехніку загальною вагою 375 тонн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-