Москаль скаржиться, що Закарпаттю знову не дають грошей на дороги

Москаль скаржиться, що Закарпаттю знову не дають грошей на дороги

Укрінформ
Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль заявив, що Закарпаттю за проектом Державного бюджету-2017 не виділили грошей на ремонт доріг, і звернувся до голови Верховної Ради за поясненнями.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті губернатора.

"Закарпаттю за цим розподілом взагалі нічого не передбачено. Хоча наша область єдина в Україні межує з чотирма країнами Євросоюзу, ми роками не можемо добитися виділення коштів на розбудову прикордонної інфраструктури", - поскаржився голова ОДА.

Москаль нарікає, що у проекті розподілу видатків Державного бюджету України на 2017 рік Львівщині, на відміну від Закарпаття, передбачено 250 млн на покращення доріг загального користування і понад 47 млн - на розбудову дорожньої інфраструктури на українсько-польському кордоні.

Він також наголошує, що Закарпаття не включили і в минулорічний закон щодо фінансового забезпечення реконструкції автодоріг за рахунок перевиконання планових надходжень митницями.

"Наша область виглядає якимось бідним родичем, якого постійно обділяють за вечерею. Я звернувся до голови Верховної Ради України Андрія Парубія з проханням пояснити причини такого ставлення до Закарпаття і врахувати потреби області при прийнятті Держбюджету на 2017 рік", - зазначив Москаль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-