Податківці викрили

Податківці викрили "зернову "схему в Одеському порту

Укрінформ
Департамент боротьби з митними правопорушеннями Державної фіскальної служби викрив протиправну схему експорту з Одеського морського торговельного порту зернових.

Про це повідомляється на сайті Фіскальної служби.

"Департаментом боротьби з митними правопорушеннями ДФС спільно з оперативним управлінням ГУ ДФС у м. Києві викрито протиправну схему експорту з Одеського морського торговельного порту зернових та макухи соняшникової на підставі сфальсифікованих документів", - йдеться в повідомленні.

Під час проведення заходів встановлено, що для митного оформлення цих товарів разом з митними деклараціями подавалися підроблені товаросупровідні документи, підписані від імені померлої на дату їх підписання особи - колишнього директора одного із товариств, факт смерті якого підтверджується відповідними компетентними органами.

Незаконні експортні зовнішньоекономічні операції на суму майже 15 млн грн припинено, а частину вантажу затримано. Здійснення таких оборудок могло призвести до несплати належних податків та неповернення до України валютного виторгу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-