Злива в Одесі: рятувальники відкачують воду та розчищають дороги

Злива в Одесі: рятувальники відкачують воду та розчищають дороги

Укрінформ
В Одесі продовжує йти невеликий дощ, вітер північно-східний, місцями пориви до 18 м/с, відновлено рух трамваїв 3, частково 5 та 12 маршрутів.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області.

«Станом на 17 годину 20 вересня по місту Одеса йде невеликий дощ, вітер північно-східний до 12 м/с, місцями пориви до 18 м/с. Відновили рух трамваї 3, частково 5 та 12 маршрутів. Припинений рух трамваїв 20, 27 маршрутів та обмежений рух по вулиці Балківська. По даним напрямкам організовано рух маршрутних таксі», - йдеться у повідомленні.

На вулиці Маршала Жукова рятувальники відбуксурували 12 автомобілів з підтоплених ділянок дороги на безпечні частини автошляхів, проводиться вилучення автомобілів у районі Хрустального провулку, на вулиці Балківська, у м. Б.-Дністровський на вулицях Московська та Лазо, в селищі Шабо.

Рятувальники проводять роботи по відкачуванню води в Одесі на вулицях Чорноморського козацтва, 26, 18, 24, 22, Одеська, 34, 36, 38, Новоселів, 92, Ільфа та Петрова, Маршала Жукова, у житловому масиві Чорноморка на вулиці Тиха, в м. Чорноморськ на вулицях 1 Травня та Садова лінія, в м. Ізмаїл на вулиці Чернишевського, в селищі Олександрівка з території приватного житлового будинку та Будинку культури, в смт Овідіополь з території приватного будинку по вулиці Кудрявцева, в селищі Затока з присадибних ділянок на вулицях Лиманська, Приморська, Озерна.

Також проводяться роботи по прибиранню з пішохідних та проїжджих частин дороги повалених дерев в Одесі на вулицях Серова, Вільямса, 52/2, Ільфа та Петрова, 27, 6/2, 8/1, Дача Ковалевського, 44, Фонтанська дорога, 30, 32, 58, Буніна, 33, Гавана, Армійська, 33, Миколаївська дорога, 299, Генерала Петрова, 16/18, 58, Гайдара, 26, 37, 39, Середня, 36, пров. Іспанський, 5.

В Одеській області виникло аварійне відключення електромереж у 31 населеному пункті: в Ізмаїльському - 2; Тарутинському - 4; Татарбунарському - 3, Біляївському - 1; Комінтернівському - 6; Овідіопольському - 3, Роздільнянському - 12.

На відновлення електромереж від Обленерго задіяно 38 бригад.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Одесі через зливу, яка розпочалася ще вночі, спостерігаються довжелезні автомобільні затори, на деяких маршрутах простоюють трамваї, оскільки рейки залиті водою. Мер Одеси Геннадій Труханов закликав керівників підприємств та установ скоротити сьогодні робочий день для співробітників. Метеорологи уточнили, що на 9 годину ранку випало 85,3 мм опадів, останній раз стільки було в 1887 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-