У Харкові обленерго погрожує «темрявою» через борги

У Харкові обленерго погрожує «темрявою» через борги

Укрінформ
Пікет співробітників "Харківобленерго" з вимогою погашення боргів комунальних підприємств за спожиту електроенергію проходить біля Харківської міськради.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Пікетників не менш як двісті. У руках у присутніх плакати: "Де наші гроші, мерія?", "Борги комунальників - шлях до віялових відключень", "Бездіяльність мерії - шлях до темряви".

Директор Департаменту з питань інформації і зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко, який вийшов до пікетників, сказав, що мерія вживає заходи для поліпшення ситуації, зокрема, "у Кабмін направлено відповідного листа".

"Борги комунальників перевищують 800 млн грн. Якщо вони не будуть погашені, можуть початися віялові відключення", - коментує ситуацію голова профкому "Харківобленерго" В'ячеслав Тютюнник.

Як підтвердили в прес-службі "Харківобленерго", на сьогодні борг КП "Харківводоканал" - близько 700 млн грн, КП "Харківські тепломережі" - 115 млн грн, "Міськелектротранссервісу" -  більш як 50 млн грн.

Раніше Укрінформ повідомляв, що 27 серпня в Харкові через відключення шести тягових підстанцій на маршрути не вийшла частина трамваїв і тролейбусів. Пізніше влада міста заявила про реструктуризацію боргу "Харківобленерго".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-