Потоп в Одесі: мер закликав скоротити робочий день

Потоп в Одесі: мер закликав скоротити робочий день

Укрінформ
Мер Одеси Геннадій Труханов закликав керівників підприємств та установ скоротити сьогодні робочий день для співробітників, зважаючи на 3-місячну норму опадів, які випали за добу. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У зв'язку з безперервною зливою, складними погодними умовами звертаюся до керівників комерційних підприємств з проханням зробити скорочений робочий день для співробітників. За прогнозами синоптиків, поточні погодні умови зберігатимуться до кінця дня. Міські комунальні служби продовжують усувати наслідки стихійного явища у безперервному режимі", - зазначив Труханов.

Мер констатував, що з огляду на стихію, що розбушувалася, створено міський оперативний штаб для координації дій комунальників. Він також попросив одеситів бути обережними на дорогах і не ставити автомобілі під деревами, бо зранку на дорогах зафіксовано 29 повалених вітром дерев і 28 великих гілок.

Вісім бригад КП "Міськзелентрест" і КП "ЖКС" продовжують роботи з ліквідації наслідків штормового вітру. Всього до робіт залучені 92 людини. На автомагістралях міста працюють 35 одиниць спецтехніки і 150 співробітників КП "Міські дороги".

Метеорологи уточнили, що на 9 годину ранку випало 85,3 мм опадів, останній раз стільки було в 1887 році.

Керівники транспортних компаній дали розпорядження водіям маршрутних таксі залишатися на кінцевих пунктах.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок в Одесі через зливу, що розпочалася ще вночі, спостерігаються довжелезні автомобільні затори, на деяких маршрутах простоюють трамваї, оскільки рейки залиті водою.

Фото: http://dumskaya.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-