В Одесі затримали банду з

В Одесі затримали банду з "перевертнями в погонах"

Оновлено
Укрінформ
Співробітники СБУ, поліції та Військової прокуратури Південного регіону України викрили й затримали організовану злочинну групу, до складу якої входили не лише рецидивісти, а й нинішні та колишні працівники поліції та прокуратури.

Про це повідомила кореспондентові Укрінформу речниця Військової прокуратури Південного регіону України Яна Стрекачова.

"Скоординованими зусиллями співробітників СБУ, поліції та прокуратури викрито й припинено діяльність організованої злочинної групи, до складу якої входили діючі та колишні працівники органів Національної поліції, прокуратури і раніше судимі особи. У результаті негласних слідчих (розшукових) дій задокументовано факти систематичного вчинення цією групою тяжких злочинів корисливої спрямованості, а також готування до інших подібних правопорушень", - зазначила Стрекачова.

За її словами, десятьох активних членів злочинного угруповання затримали й доставили в суд для розгляду клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі проводяться обшуки за місцями роботи та проживання, за результатами яких уже вилучено знаряддя та засоби вчинення злочинів, викрадене майно, значні суми валюти, речовини, схожі на наркотичні.

Очільник Одеського облуправління Національної поліції України Гіоргі Лорткіпанідзе розкрив склад учасників організованого злочинного угруповання, членів якого викрито і затримано спільними зусиллями СБУ, поліції та прокуратури.

Про це він повідомив у Facebook.

"У ці хвилини перебуваю в Чорноморську, де разом зі співробітниками Військової прокуратури Південного регіону і СБУ провели спільний оперативний захід, під час якого було затримано членів злочинної групи, що діяли під прикриттям керівника слідчого відділу і старшого оперуповноваженого Чорноморського відділу поліції", - зазначив Лорткіпанідзе.

За його словами, до складу злочинної групи також входили двоє співробітників прокуратури і шестеро цивільних осіб.

"Група злочинців підозрюється у скоєнні ряду крадіжок, грабежів і розбійних нападів", - додав Лорткіпанідзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-