ДФС знайшла на Херсонщині майже 11,4 тисячі

ДФС знайшла на Херсонщині майже 11,4 тисячі "тіньових" працівників

Укрінформ
На Херсонщині за 8 місяців 2016 року виявлено майже 11,4 тисячі робітників, праця яких використовувалась без належного оформлення трудових відносин та сплати податків до бюджету.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у вівторок у відділі комунікацій ГУ ДФС у Херсонській області.

"Працівники Головного управління ДФС у Херсонській області разом з представниками виконавчої та місцевої влади за 8 місяців 2016 року виявили в регіоні 11372 особи, праця яких використовувалась без належного оформлення трудових відносин та сплати податків. Найбільше їх виявили у сфері сільського господарства (6857 осіб). На другому місці за кількістю виявлених "нелегалів" - сфера роздрібної та оптової торгівлі - 2141 особа. І на третьому - сфера громадського харчування - 729 осіб", - розповіли у відомстві.

Якщо ж взяти сферу сільського господарства, де виявлено найбільшу кількість "тіньових" робітників, то беззаперечним лідером тут є Каховський район - 2541 особа (37% від загальної кількості виявлених в аграрній галузі області нелегалів). На другому місці - Горностаївський район (588 чоловік), і на третьому - Бериславський район (470 чоловік).

Як зазначають у фіскальній службі, від легалізації 11372 "тіньових" робітників бюджет додатково отримав 4,5 млн гривень. До державної реєстрації залучено 1870 фізичних осіб, у результаті чого сума сплачених податків становила 600 тис. гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-