Одесу затопило, на дорогах – кілометрові затори

Одесу затопило, на дорогах – кілометрові затори

Фото, відео
Укрінформ
Вулиці в низинних мікрорайонах Одеси затоплені водою внаслідок зливи, що почалася вночі і триває досі. Через те, що деякі ділянки трамвайної колії залиті водою, призупинено рух трамваїв.

Люди запізнюються на роботу, оскільки на автомагістралях виникли довжелезні затори - автобуси та автомобілі уповільнюють швидкість через підтоплені ділянки доріг та дерева, що упали й перегородили вулиці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, через складні погодні умови та залиті водою колії не ходять трамваї на маршрутах №20 (Херсонський сквер - Хаджибеївський лиман), №27 (площа Старосінна - Рибний порт) та №19 (Меморіал 411 батареї - 16 станція Великого фонтану). Багато водіїв об'їжджають також низинну Балківську вулицю, оскільки двигуни легковиків глохнуть через високий рівень води, що б'є фонтанами з люків зливової каналізації. Схожа ситуація і в районі Митної площі - тут потоки води заливають Приморську вулицю.

Виникли автомобільні затори через дерево, що впало й перегородило магістраль, на Миколаївській дорозі, якою добираються на роботу тисячі одеситів з масиву Котовського, ускладнений проїзд автотранспорту на вулиці Середньофонтанській, проспекті Небесної Сотні і через площу Дерев'янка.

Через зливу простоюють в автомобільних заторах тисячі одеситів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-