Харківський суд залишив у СІЗО підозрюваних у теракті біля Палацу спорту

Харківський суд залишив у СІЗО підозрюваних у теракті біля Палацу спорту

Укрінформ
Фрунзенський райсуд Харкова продовжив на два місяці утримання у СІЗО для підозрюваних у теракті біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"На засіданні суду вивчено частину відеоматеріалів з місця події. Підозрюваним відмовлено у черговому відведенні суддів. Їм також продовжили запобіжний захід - утримання під вартою, тобто, у СІЗО - ще на два місяці", - зазначила Дубовик.

За її словами, наступне засідання суду призначене на 13 жовтня, на 14:00.

Як повідомляв Укрінформ, 8 серпня на засіданні суду у справі про теракт біля Палацу спорту один з обвинувачених - Дворников - відмовився від адвоката. Суд доручив надати адвоката з Центру безкоштовної правової допомоги.

За словами представника потерпілих Олега Головкова, Дворников і двоє інших підозрюваних "намагаються максимально затягнути розгляд справи".

9 червня на суді звинувачений Тетюцький заявив, що хоче залучити до свого захисту ще одного адвоката. Згідно із законом він має право на 5 захисників. Оскільки новим захисником мала була стати людина, яка зараз міститься в СІЗО і звинувачується за статтями: розбій, викрадення авто, участь у терористській групі, то суд відмовив заявникові.

12 травня Фрунзенський райсуд Харкова досліджував дані мобільних операторів як свідоцтво причетності всіх трьох звинувачених до теракту біля Палацу спорту.

22 лютого 2015 року при вибуху у колоні активістів біля Палацу спорту на місці загинули двоє людей, ще двоє померли у лікарні, поранено 11 осіб. Через три дні за підозрою у теракті затримано трьох харків'ян: Дворникова, Тетюцького, Башликова. Їм загрожує довічний термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-