Бойовиків

Бойовиків "ДНР" годують замороженою рибою 1960 року - розвідка

Укрінформ
Складна фінансово-економічна обстановка в Росії змушує її військово-політичне керівництво максимально скорочувати фінансову підтримку російських окупаційних військ на Сході України.

Їм поставляються боєприпаси і продукти харчування зі складів тривалого зберігання, які не відповідають стандартам якості.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України в Facebook.

"Зменшення фінансування компенсується постачанням боєприпасів та продуктів харчування зі складів тривалого зберігання, які не відповідають стандартам якості.", - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, 17 вересня, в районі н. п. Сніжне під час проведення стрільб з 122-мм РСЗВ "Град" виявлена непридатність до застосування більше 30% боєприпасів.

Крім того, на військові продовольчі бази 1 АК (Донецьк) ЗС РФ для забезпечення харчуванням особового складу доставлена заморожена риба з державного резерву РФ, закладена на зберігання в 1960 році.

Розвідка також повідомляє, що протягом літнього періоду ц. р. неодноразово відзначалися випадки госпіталізації особового складу через отруєння простроченими м'ясними консервами в 5 мотострілецької бригади (Макіївка) і 11 окремому мотострілецькому полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ.

ГУР також призводить підтверджені втрати противника за минулу добу: один загиблий та троє поранених зі складу 100 окремої мотострілкової бригади 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-