Українська децентралізація не залишиться без підтримки - програма уряду США

Українська децентралізація не залишиться без підтримки - програма уряду США

Укрінформ
Жоден регіон України при проведенні в себе децентралізації не залишиться без міжнародної підтримки.

Про це заявив у Херсоні на брифінгу, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу, керівник американської програми "DOBRE" ("Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності") Беррі Рід.

"Уряд України і уряд США, і Європейський Союз прийняли спільне рішення, щоб надавати підтримку (у проведенні децентралізації - ред.) усім регіонам України. У процесі переговорів уряд України назвав 7 областей (які братимуть участь у фінансованій урядом США програмі "DOBRE" - ред.). Інші області України теж отримають аналогічну підтримку, але вже від Європейського Союзу, або ж від інших організацій", - сказав Рід.

"DOBRE" - це програма, це ініціатива уряду США для того, щоб підтримати процес децентралізації у 7-ми областях України", наголосив Рід.

Програма "DOBRE" фінансується Агентством Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Загальний бюджет цієї програми становить 50 млн доларів США. Термін впровадження програми - 5 років. Програма "DOBRE" працюватиме у Тернопільській, Івано-Франківській, Харківській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській та Херсонській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-