Поліція Одеси розслідує факт групового хуліганства, вчиненого проти турецьких уболівальників

Поліція Одеси розслідує факт групового хуліганства, вчиненого проти турецьких уболівальників

Укрінформ
Співробітники Приморського відділу поліції Одеси затримали увечері 15 вересня велику групу хуліганів, що вчинили низку жорстоких нападів на турецьких уболівальників у центрі міста, в тому числі на літньому майданчику кафе "Туркуаз" на Дерибасівській вулиці.

Допитано 14 нападників на турецьких громадян, ведеться слідство, повідомили кореспонденту Укрінформу в відділі комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України.

"Перед матчем Ліги Європи між луганською "Зорею" і турецьким "Фенербахче", що відбувся на стадіоні "Чорноморець", сталися напади кількох десятків агресивних молодиків на уболівальників турецького клубу. Семеро постраждалих були шпиталізовані з травмами різного ступеня тяжкості - від легких тілесних ушкоджень до переломів. У кількох осіб зафіксовано опіки від фаєрів. За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України", - уточнила представник поліції Анастасія Яроцька.

Підозрюваним у скоєнні цих злочинів загрожує до 12 років позбавлення волі, зазначили в поліції.

Як повідомляв Укрінформ, після нападів агресивних фанів луганської "Зорі" на громадян Туреччини на розі Дерибасівської та Рішельєвської, а також на ярмарку на Дерибасівській і в мікрорайоні Пале-Рояль сотні співробітників поліції Одеси було залучено до супроводу групи турецьких уболівальників, які прямували увечері 15 вересня на стадіон "Чорноморець".

За даними поліції, турків, які хотіли спостерігати телерепортаж матчу в кафе, жорстоко побили, трьох із них було шпиталізовано. Нападники також потрощили меблі та вітрини. Поліцейські відразу доставили 7 призвідців бійки до Приморського відділу поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-