На Рівненщині - смертельна ДТП з працівниками райдержадміністрації

На Рівненщині - смертельна ДТП з працівниками райдержадміністрації

Фото
Укрінформ
Троє працівників Радивілівської районної держадміністрації загинули і ще одна постраждала внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на Рівненщині.

Про це інформує прес-служба обласного управління поліції.

"36-річний львів’янин, керуючи автомобілем "Renault Master" та рухаючись у напрямку Рівного, не врахував дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості руху і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ-217030, який належить районному відділу освіти Радивилівської райдержадміністрації", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 48-річний водій та 43-річна заступник голови райдержадміністрації загинули на місці. Ще одна жінка, 38-річна головний бухгалтер Радивилівської РДА, від травм померла в реанімаційному відділенні Рівненської центральної районної лікарні. П'ятдесятирічна начальник служби у справах дітей перебуває у медзакладі з політравмою, лікарі оцінюють її стан як стабільно тяжкий.

Водій автомобіля "Renault Master" дістав незначні забої, медики "швидкої" надали йому допомогу на місці. За попередньою інформацією, він був тверезим. Наразі його затримано.

Фото: rv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-