Смертельна ДТП у Миколаєві: водій був п'яний

Смертельна ДТП у Миколаєві: водій був п'яний

Укрінформ
Водій, який сьогодні вранці скоїв смертельну ДТП у Миколаєві, внаслідок чого загинули четверо людей, перебував у стані алкогольного сп'яніння. 

Про це в коментарі "112 Україна" повідомила представник прес-служби обласної поліції Інна Парфьонова.

"Пройшов медогляд (винуватця ДТП - ред.), внаслідок якого медиками зроблено висновок про те, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння. На місці події зараз працює слідчо-оперативна група. У поліції встановлюються причини аварії, опитуються свідки. За таке порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, загрожує позбавлення волі на строк 5-10 років із позбавленням права керувати транспортним засобом на термін до трьох років", - зазначила Парфьонова.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві близько п'ятої ранку автомобіль BMW-320 збив чотирьох працівників автодорожньої служби, які наносили розмітку на дорогу. Усі вони загинули.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-