"Тиша" в АТО: бойовики накрили з важкої артилерії Авдіївку та Зайцеве

Відео
Укрінформ
За минулу добу російсько-окупаційні війська 50 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Але, незважаючи на провокації, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських домовленостей.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Так, на Донецькому напрямку зафіксовано 26 порушень “режиму тиші”. Зокрема, обстріли з боку противника з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї велися по позиціях українських військових у Авдіївці, Верхньоторецькому, Зайцевому, Піскам та Луганському. Окрім того, по селищу Луганському, Зайцевому, Авдіївці, Піскам та Ленінському окупанти відкривали вогонь з мінометів 120 та 82 калібру", - йдеться у повідомленні.

Також для здійснення морально-психологічного тиску на підрозділи сил АТО, противник відкривав вогонь із забороненої Мінськими домовленостями артилерії - 152-мм та 122-мм калібру в районі Зайцевого, Авдіївці, Кам’янки та Верхньоторецького. По селищу Луганському вели вогонь з БМП, а по Авдіївці - з танка.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 20 порушень “режиму тиші”. Російсько-окупаційні війська вдавалися до збройних провокацій та вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї по Водяному, Широкиному, Мар’їнці, Красногорівці, Талаківці, Гнутовому, Павлопілю та Новотроїцькому. Також окупанти відкривали вогонь з мінометів 120 та 82 калібру по Широкиному, Чермалику, Павлопілю та Водяному. Окрім того, вели вогонь з БМП по Широкиному та Талаківці, а по Красногорівці вів вогонь снайпер.

На Луганському напрямку зафіксовано 4 порушення “режиму тиші”. Противник вдався до збройних провокацій в районі Новозванівки, Новоолександрівки та Богуславського, де бойовики відкривали вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-