Росія наказала бойовикам ввести «тишу» відзавтра - ГУР

Росія наказала бойовикам ввести «тишу» відзавтра - ГУР

Укрінформ
Генштаб РФ наказав російським окупаційним військам на Донбасі повністю припинити ведення вогню з опівночі 15 вересня 2016 року.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Генеральним штабом РФ віддано розпорядження російським окупаційним військам на тимчасово окупованих територіях сходу України про повне припинення вогню з 00.00 15 вересня ц.р.", - йдеться у повідомленні.

Водночас, як зазначають у розвідці, командування 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ віддало наказ продовжувати обстріли до зазначеного терміну припинення вогню, що призвело до значного нарощування протягом минулої доби інтенсивності обстрілів позицій сил АТО, у т.ч. із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

"По опорних пунктах наших підрозділів на Слов’янському та Донецькому напрямках були застосовані 122 та 152-мм артилерійські, а також 82 та 120-мм мінометні системи", - йдеться також у повідомленні.

Як повідомлялося, протягом останніх днів бойовики проводять інтенсивний обстріл позицій АТО з важкого озброєння по всій лінії фронту на Донецькому напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-