На Харківщині затримали двох підозрюваних у тероризмі українців

На Харківщині затримали двох підозрюваних у тероризмі українців

Укрінформ
Прикордонники Харківського загону у взаємодії з представниками СБУ у вівторок затримали громадянку України, яка підозрюється у причетності до терористичної діяльності.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

«Під час огляду автомобіля «КІА» в пункті пропуску «Чугунівка» прикордонники виявили пасажирку - 49-річну жительку  м.Свердловська Луганської області, яка ймовірно, причетна до терористичної діяльності», - йдеться в повідомлені. 

Затриману передано співробітникам УСБУ в Луганській області. Під час передачі громадянці України було вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 статті 258-3 ККУ «Створення терористичної групи чи організації». Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

Ще одну особу, причетну до незаконних збройних формувань, затримали прикордонники в пункті пропуску «Гоптівка» Харківського загону.

«Порушника виявили під час проходження паспортного контролю прикордонники встановили, що громадянин України, 1994 року народження, розшукується правоохоронцями за участь у незаконних бандформуваннях», - заявили у відомстві. 

Для подальшого правового рішення затриманого передали правоохоронним органам

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-