Київські стадіони три дні охоронятимуть посилені наряди поліції

Київські стадіони три дні охоронятимуть посилені наряди поліції

Укрінформ
У зв’язку зі спортивними заходами столична поліція посилено нестиме службу біля стадіонів: охорону громадської безпеки забезпечуватимуть 1220 столичних поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Протягом трьох днів на спортивних аренах столиці відбудуться тренування та футбольні матчі Ліги чемпіонів УЄФА. Поєдинки відіграють на стадіоні "Динамо" імені В. Лобановського та НСК "Олімпійський". Переможця визначать як юнацькі, так і основні склади команд "Динамо" (Україна) та "Наполі" (Італія)", - йдеться у повідомленні.

Посилені наряди поліції нестимуть службу на прилеглих до стадіонів територіях, зупинках громадського транспорту та у метрополітені.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні на київському НСК "Олімпійський" відбудеться матч "Динамо" - "Наполі". Початок гри - о 21.45. У зв'язку з проведенням матчу у ніч з 13 на 14 вересня столичний метрополітен подовжить свою роботу на одну годину. Крім того, 13 вересня з 20:45 до 21:45 станція "Олімпійська" буде закрита на вхід і вихід, "Палац спорту" на вихід, а "Площа Льва Толстого" на вхід. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-