У Києві демонтували незаконну заправку біля ядерного реактора

У Києві демонтували незаконну заправку біля ядерного реактора

Укрінформ
У Києві за втручання прокуратури демонтовано незаконну газову заправку поряд з дослідницьким ядерним реактором Інституту ядерних досліджень НАН України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"Під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №1 столичними правоохоронцями із залученням працівників експертних установ та Київської міської державної адміністрації демонтовано незаконну газову заправну станцію, розташовану на проспекті Науки у Голосіївському районі столиці", - йдеться у повідомленні.

У ході досудового розслідування встановлено, що заправка здійснювала свою діяльність без жодних дозвільних документів. До того ж її було облаштовано впритул до тягової підстанції, яка забезпечує постійним струмом контактні мережі тролейбусів "Київпастрансу", а також неподалік від дослідницького ядерного реактора Інституту ядерних досліджень НАН України.

Демонтаж незаконного об'єкта, діяльність якого могла призвести до техногенної аварії, проведений в рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-