СБУ та прокуратура провели обшук у Сватівській податковій

СБУ та прокуратура провели обшук у Сватівській податковій

Укрінформ
Прокуратурою Луганської області спільно з працівниками Служби безпеки, в рамках розслідування зловживань службових осіб податкової інспекції, проведено обшуки у Сватівській ОДПІ ГУ ДФС у Луганській області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області. 

«Слідчим відділом прокуратури Луганської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом використання службовими особами Сватівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Луганській області влади чи службового становища всупереч інтересам служби (ч.2 ст.364 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, з метою об'єктивності та всебічності розслідування, на виконання ухвали слідчого судді Сєверодонецького міського суду, обшуки були проведенні 9 вересня за місцем мешкання та роботи окремих працівників вказаної інспекції та приватного підприємства в місті Сватове.

«Під час обшуку вилучено речі та документи, що мають значення для розслідування кримінального правопорушення», - зазначили в прокуратурі.

На теперішній час досудове слідство триває.

Санкція ч.2 ст.364 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-