Штаб: окупанти брутально порушили

Штаб: окупанти брутально порушили "тишу" на Маріупольському напрямку

Карта
Укрінформ
За минулу добу на Донецькому напрямку проросійські бойовики 7 разів порушили режим тиші.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"Як і раніше, найбільше ворожих обстрілів сталося в авдіївській промзоні. Також противник по 1 разу порушив режим "тиші" в Луганському та Новогородському. Важке озброєння при цьому не застосовувалося, здебільшого вогонь вівся у світлу пору доби", - зазначив він.

На Луганському напрямку, за словами речника, вчора відбулося 9 ворожих обстрілів біля с. Новоолександрівка: "Окупанти почали вести вогонь о 19.30, і припинили стріляти лише через 4 години. Противник застосовував легке озброєння та бронетехніку".

Стосовно ситуації на "маріупольському" фронті, речник заявив: "Вчора між 6 та 8 годиною окупанти брутально порушили Мінські домовленості. На ділянці фронту Водяне – Широкине противник застосовував одночасно кілька мінометних батарей та 122-мм артилерію".

"По наших позиціях випущено понад 90 мін та 12 артснарядів. Для коригування вогню ворог застосував 3 БПЛА. Інша "гаряча точка" – це Мар’їнка, де окупанти між 18 та 23 годиною здійснили 9 обстрілів, застосувавши легке озброєння", - наголосив речник.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 20 ворожих обстрілів, зокрема 5 – з важкого озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-