Російський військовий здався в полон і

Російський військовий здався в полон і "злив" цінні дані силам АТО

Укрінформ
На Донбасі російський військовослужбовець здався у полон силам АТО та надав інформацію про присутність та діяльність кадрових військових РФ і штатних підрозділів Збройних сил РФ на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомляє Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України у Фейсбуці.

"Військовослужбовець розвідувальної роти 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ громадянин Росії Сидоров Денис Володимирович (Сидоров Денис Владимирович, 04.08.1981 року народження, м.Москва, вул.Олексія Дикого, буд.16а, кв.91), який здався в полон силам АТО 9 вересня цього року у районі населеного пункту Широка Балка, надав інформацію у тому числі про присутність та діяльність кадрових російських військовослужбовців, а також штатних підрозділів ЗС РФ на тимчасово окупованих територіях Донбасу", - йдеться у повідомленні.

Зокрема він розповів, що на командних посадах у 3 окремій мотострілецькій бригаді (омсбр) перебувають лише кадрові офіцери ЗС РФ. Також він надав інформацію, що в середині серпня на посаду командира 3 омсбр призначено нового офіцера ЗС РФ, але йому передано старий позивний командира бригади "Брест".

Крім того, Сидоров "в ході проведеного впізнання по наданих фотокартках підтвердив, що на посаду командира 3 омсбр у серпні 2016-го прибув полковник ЗС РФ Олексій Бєрдніков, який замінив на цій посаді генерал-майора Ігоря Тимофєєва та приїхав з Приморського краю, де командував мотострілецькою бригадою", йдеться у повідомленні розвідки.

У ГУР зазначають, що останнім часом зростає кількість випадків здачі в полон силам АТО російських військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-