АТО: Водяне і Павлопіль накрили ворожі гранатомети

АТО: Водяне і Павлопіль накрили ворожі гранатомети

Укрінформ
Ситуація в зоні АТО зберігає ознаки деескалації та залишається контрольованою. В цілому, кількість обстрілів та провокативних дій окупантів практично не змінились.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За минулу добу російсько-окупаційні війська 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників: 14 випадків зафіксовано на Маріупольському напрямку, 10 – на Донецькому та 6 – Луганському.

Зокрема, на Луганському напрямку ворог вів турбуючий вогонь з гранатометів та кулеметів по Новозванівці та Попасній. Крім того, позиції наших військ у Новозванівці бойовики обстріляли з 120-мм міномета.

На Маріупольському напрямку окупанти обстріляли Гранітне, Широкине та Талаківку з кулеметів та стрілецької зброї. А по Водяному та Павлополю вели вогонь з гранатометів. Окрім того, о 23.05 російсько-окупаційні війська обстріляли Широкине з 82-мм міномета.

На Донецькому напрямку провокативні обстріли з боку противника велися по позиціях українських захисників у Авдіївці, Верхньоторецькому та Новгородському з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Також по Авдіївці бойовики стріляли з 82-мм міномета.

Але, незважаючи на провокативні дії бойовиків, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-