Адмінкордон з Кримом посилять протитанковими

Адмінкордон з Кримом посилять протитанковими "їжаками"

Укрінформ
На Херсонщині на адмінкордоні з анексованим Кримом для захисту від вторгнення на територію області з півострова танкових та моторизованих підрозділів російської армії встановлять понад 2 тисячі протитанкових "їжаків".

Про це у п'ятницю наприкінці дня сказав депутатам обласної ради заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Спорудження протитанкових "їжаків". Ми домовилися з Міністерстом інфраструктури про постачання (в область - ред.) залізничних рейок, які були вже у вживанні, і на підприємстві Херсонської області будемо переробляти цей метал на "їжаки". Орієнтовна їх кількість - понад 2 тис. штук. Вони будуть встановлені на тих позиціях, які вказують Збройні Сили України", - розповів Чабан.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині вже отримали 7 тис. метрів металевих рейок для виготовлення протитанкових "їжаків". Вони будуть встановлені на адміністративному кордоні з Кримом. Наразі протитанкові "їжаки" вже виготовляються. Але де саме їх виготовляють інформація не розголошується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-