На кордоні з Польщею відкрився ще один відділ прикордонників

На кордоні з Польщею відкрився ще один відділ прикордонників

Укрінформ
На українсько-польському кордоні відкрився оновлений відділ прикордонної служби "Павловичі".

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Сьогодні на українсько-польському кордоні урочисто відкрито відділ прикордонної служби "Павловичі" Львівського загону", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що облаштування та реконструкція "Павловичів" відбулося в рамках проекту міжнародної технічної допомоги "Розвиток сучасної інфраструктури відділів прикордонної служби" за програмою транскордонного співробітництва "Польща-Білорусь-Україна" Європейського інструменту сусідства та партнерства. В результаті спільної співпраці Держприкордонслужби та європейських партнерів реконструйовано десять будівель та споруди адміністративно-житлового та господарського призначення відділу. Окрім цього, прокладено мережу водопостачання та водовідведення, повністю переобладнано мережу теплопостачання та збудовано нові бокси для автомобільної техніки.

Відділ прикордонної служби "Павловичі" створений у 1939 році. Персонал відділу охороняє державний кордон України з Республікою Польща. Протяжність ділянки - понад 22 кілометри, вся ділянка кордону - сухопутна.

Всього у цьому підрозділі проходить військову службу понад 100 прикордонників, 30 з яких військовослужбовці строкової служби. У розпорядженні персоналу 22 одиниці техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-