Прокуратура: поліцейський начальник справді побив АТОшника

Прокуратура: поліцейський начальник справді побив АТОшника

Укрінформ
Майже всі свідчення бійця АТО Івана Чайковського, який стверджує, що його побив керівник патрульної поліції Івано-Франківська у своєму кабінеті, підтверджуються.

Про це кореспондентові Укрінформу телефоном повідомив слідчий прокуратури Івано-Франківської області.

«Майже все, що повідомив боєць АТО у прокуратурі, підтверджується, окрім його падіння на підлогу», - сказав слідчий.

За його інформацією, прокуратура проводить необхідні слідчі дії для вилучення запису з відеокамери у коридорі приміщення патрульної поліції.

Відомо, що за заявою бійця АТО прокуратура відкрила кримінальне провадження за ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень). Керівника патрульної поліції Івано-Франківська Дмитра Міхальця допитали, а бійця АТО Івана Чайковського направили на медичну експертизу.

Як повідомлялося, ветеран АТО, інвалід ІІ групи Іван Чайковський звернувся до прокуратури із заявою, у якій поскаржився на побиття у кабінеті керівника патрульної поліції Дмитра Міхальця. За словами ветерана, коли він прийшов оскаржити протокол поліції, виписаний за неправильне паркування, Міхалець розпустив руки. Боєць скаржиться на погане самопочуття, садна і забій голови, який дістав унаслідок падіння на підлогу під час сутички з Міхальцем.У свою чергу керівник міської патрульної поліції всі звинувачення відкидає і запевняє, що «ніхто нікого не бив». На його думку, поведінка бійця була «некоректною». Зокрема, за словами Міхальця, Чайковський кинув у нього своє посвідчення бійця АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-