Харківське обленерго знов хоче знеструмити електротранспорт

Харківське обленерго знов хоче знеструмити електротранспорт

Укрінформ
Акціонерна компанія "Харківобленерго" оголосила про намір вночі у суботу, 10 вересня, знеструмити через борги кілька тягових підстанцій КП "Міськелектротранссервіс".

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в АК "Харківобленерго".

"Транспортники попереджені про відключення 10 вересня о 02:00 трамваїв і тролейбусів на Салтівському житловому масиві і у центрі міста", - зазначили в обленерго.

Водночас у Харківській міськраді сказали, що відключення неможливе у зв'язку з запровадженням нічного графіка руху електротранспорту: "Згідно із законом, знеструмити транспортні підприємства можна тільки у період, коли вони не працюють".

Як повідомляв Укрінформ, вночі 27 серпня в Харкові було знеструмлено 6 тягових підстанцій, через що на маршрути не вийшли 47 тролейбусів і половина міських трамваїв.

29 серпня, у понеділок, весь електротранспорт вийшов на маршрути, а між учасниками конфлікту досягнуто угоду про поетапну ліквідацію боргу у сумі понад 40 млн грн.

2 вересня у Харкові запроваджено нічний графік руху трамваїв і тролейбусів на 18 маршрутах, він діятиме до 1 грудня для вивчення пасажиропотоку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-