АТО: бойовики 11 разів порушили

АТО: бойовики 11 разів порушили "тишу"

Укрінформ
Сьогодні бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"З опівночі і до 18.00 по всій лінії зіткнення зафіксовано 11 випадків порушення режиму тиші з боку незаконних збройних формувань", - йдеться в повідомленні. 

Як зазначається, на Маріупольському напрямку було неспокійно поблизу Широкиного та Новотроїцького, де бойовики застосували гранатомети та кулемети. По Талаківці та Водяному російсько-окупаційні війська застосували міномети калібром 120-мм та 82-мм. Крім того, по Мар’їнці вогонь вів ворожий снайпер.

На Луганському напрямку ворог вів турбуючий вогонь з кулеметів, стрілецької зброї та автоматичного станкового гранатомета. Це сталося в районі Новозванівки та Новоолександрівки.

На Донецькому напрямку провокативні обстріли з боку противника велися по наших позиціях у Верхньоторецькому. Окрім того, там окупанти застосували великокаліберні кулемети, а по Авдіївці - автоматичні станкові гранатомети.

В прес-центрі повідомили, що незважаючи на провокативні дії бойовиків, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод. "Ситуація в зоні АТО залишається контрольованою і загалом характеризується поодинокими збройними провокаціями з боку російсько-окупаційних військ", - зазначили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-