Бойовики «ЛНР» переклеюють етикетки на простроченій гуманітарці РФ для дитсадків

Бойовики «ЛНР» переклеюють етикетки на простроченій гуманітарці РФ для дитсадків

Укрінформ
З Росії до тимчасово окупованих територій Луганської області прибув гуманітарний конвой з продовольством, що містив 90% консервів, терміни зберігання яких вийшли ще задовго до транспортування з Росії.  

Про це повідомляє ГУ розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Так, після сортування продовольства, доставленого "гуманітарним конвоєм" 25 серпня ц.р., тільки 10% м'ясних та рибних консервів визнано придатними до споживання та видано населенню тимчасово окупованих територій Луганської області. У решти 90% консервів терміни зберігання вийшли ще задовго до транспортування з Росії", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що через невдоволення луганчан "гуманітаркою" окупаційна влада переклеїла етикетки на "протухших" консервах з новими термінами зберігання та планує видати їх в навчальні заклади та установи дошкільної освіти. 

"З огляду на відкрите невдоволення луганчан, які обвинуватили т.зв. "голову ЛНР" Плотницького в черговій крадіжці "гуманітарки" для перепродажу через власну мережу супермаркетів, місцева "влада" надрукувала та замінила етикетки консервних банок, вказавши новий термін придатності. Для приховування такої очевидної підміни (різниця термінів зберігання на етикетці та банці), більшу частину продуктів планується видати в навчальні заклади та установи дошкільної освіти", - зазначається в повідомленні.

У ГУР відзначають, що з огляду на стагнацію російської економіки, не тільки значно зменшився обсяг, але і якість російської продовольчої допомоги, що доставляється "гуманітарними конвоями" з Росії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-