Палію авто ОБСЄ загрожує до 10 років - поліція

Палію авто ОБСЄ загрожує до 10 років - поліція

Укрінформ
Чоловіку, який підпалив автомобіль місії ОБСЄ в центральній частині Івано-Франківська, загрожує покарання від 3 до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомила речник ГУ Нацполіції у Івано-Франківській області  Мирослава Белдик, повідомляє телеканал "112 Україна".

"Зловмиснику загрожує покарання 3-10 років позбавлення волі. Поліцією проводяться заходи щодо встановлення особи і його затримання", - зазначила вона. 

Белдик нагадала, що поліція відкрила за фактом пошкодження авто ОБСЄ кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу).

"У ході першочергових оперативних заходів було встановлено, що є підстави вважати, що це був умисел підпалу. Залишені сліди розплавленого полімерного матеріалу на капоті і на дверях автомобіля. За кілька метрів знаходилися сірники. На відеозаписі є особа, чоловічий силует, прикритий капюшоном, яку попередньо підозрюють у вчиненні цього підпалу", - пояснила вона.

Як повідомлялося, близько 23:00 6 вересня в центральній частині Івано-Франківська загорівся автомобіль ОБСЄ марки Nissan Patrol. В результаті підпалу ніхто не постраждав, але було пошкоджено авто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-