На Луганщині силовики знищили три плантації коноплі

На Луганщині силовики знищили три плантації коноплі

Фото
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки спільно з поліцією виявили у районі проведення антитерористичної операції два поля з незаконними насадженнями канабісу.  

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Плантації, засаджені марихуаною, були розташовані поблизу лінії розмежування - на околицях села Варварівка Кремінського району та селища Борівське Сєверодонецької міської ради Луганщини. Загальна кількість рослин перевищувала три тисячі», - йдеться у повідомленні.

Зразки виявлених рослин направлено на експертизу, решту конопляних насаджень знищено.

Окрім того, в ході операції "Мак-2016" на полі одного з фермерських господарств Сватівського району поліцейські виявили та знешкодили незаконний посів конопель у кількості 89 тисяч рослин, інформує прес-служба Національної поліції.

"Співробітники Сватівського відділу поліції знайшли цілу плантацію вирощених рослин конопель, що були насаджені рядками на соняшниковому полі одного з фермерських господарств с. Маньківка Сватівського району", - йдеться у повідомленні.

За попереднім даними загальна площа посіву становить 0,31 га. Вилучені зразки рослин направлені на експертизу.

За всіма фактами відкриті  кримінальні провадження. Встановлюються причетні до незаконного вирощування канабісу. Триває досудове розслідування.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-