У Харкові поліція накрила бордель, замаскований під масажний салон

У Харкові поліція накрила бордель, замаскований під масажний салон

Укрінформ
Припинено діяльність борделю, який діяв під маркою масажного салону на вулиці Пушкінській у центральній частині Харкова.

Про це журналістам розповів заступник начальника управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, поліцейського головкому в Харківській області Олег Гринь, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Встановлено, що "салон" організувала в орендованій квартирі на вулиці Пушкінській 27-річна харків'янка, раніше засуджена на умовний термін за аналогічну діяльність. Вона ж через інтернет запросила дівчат для надання чоловікам сексуальних послуг і як нагороду отримувала половину із заплачених клієнтами коштів", - відзначив Гринь.

За його словами, година "масажу" коштувала 500 грн, щодня квартиру відвідували до п'яти клієнтів.

"Власницю "салону" затримано, як і "масажисток". Під час обшуку в квартирі вилучено гроші, п'ять мобільних телефонів, ноутбук, банківські картки, презервативи, а також журнал обліку відвідувань", - додав Гринь.

За його словами, для сутенерши як запобіжний захід обрано домашній арешт.

"Заарештованій повідомлено про підозру за статтями, пов'язаними з утриманням місць розпусти і сутенерством, - з санкцією до 7 років позбавлення волі", - пояснив Гринь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-