У Харкові взяли під варту патрульного, підозрюваного у вбивстві

У Харкові взяли під варту патрульного, підозрюваного у вбивстві

Укрінформ
Харківський апеляційний суд підтримав вимоги прокуратури області і залишив без змін рішення суду першої інстанції щодо запобіжного заходу для сержанта патрульної поліції і ще трьох жителів Куп’янська, підозрюваних в умисному вбивстві: тримання під вартою, тобто в СІЗО.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник відділу прокуратури Харківської області Іван Тарасов.

"В кінці серпня усім чотирьом фігурантам кримінального провадження на вимогу прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Сторона захисту в апеляції оскаржила це рішення, наполягаючи на зміні запобіжного заходу на домашній арешт. Проте суд не задовольнив цю вимогу: усі четверо підозрюваних залишаються під вартою", - наголосив прокурор.

За його словами, їм інкримінується умисне вбивство з хуліганських мотивів за попередньою змовою групою осіб та хуліганство, вчинене групою осіб: "Максимальна санкція статей - довічне позбавлення волі".

В кінці червня, повідомляв раніше Укрінформ, у нічному клубі Куп’янська компанія, в якій був і патрульний поліції, святкувала день народження одного з присутніх братів-підприємців. Близько опівночі поліцейський та його друзі, будучи напідпитку, почали ображати людей, які сиділи за сусіднім столиком і святкували випускний дочки. Коли чоловік з-за сусіднього столика вийшов на вулицю, четверо зловмисників накинулися на нього і побили мало не до смерті. Постражадалого забрала швидка допомога. За чотири дні він помер у лікарні так і не опритомнівши.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-