У Херсоні озброєні чоловіки обнесли ювелірку на 2 мільйони

У Херсоні озброєні чоловіки обнесли ювелірку на 2 мільйони

Укрінформ
Поліція розшукує нападників на ювелірний магазин, які заволоділи ювелірними прикрасами на суму близько двох мільйонів гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області. 

«Злочин стався сьогодні в Херсоні о 09.53 год. До ювелірного магазину, що розташований на бульварі Мирному, увійшли двоє чоловіків. Зі слів продавця, на обличчях у них були темні окуляри, на головах бейсболки, на руках перчатки. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, зловмисники наказали жінці не шуміти та відкривати вітрини. Нападники заволоділи ювелірними прикрасами (сережками, браслетами, ланцюжками) на суму близько двох мільйонів гривень, після чого втекли», - йдеться у повідомленні.

На місце події виїжджало керівництво ГУНП в Херсонській області, працівники карного розшуку, слідчого управління, слідчо-оперативна група та кінолог.

Правоохоронці провели огляд місця події, вилучили відеозаписи з камер спостереження та зібрали усі необхідні докази, які можуть сприяти у розкритті злочину. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій» (карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-