Львівська поліція не підтвердила інформацію про ДТП з нардепом

Львівська поліція не підтвердила інформацію про ДТП з нардепом

Укрінформ
За фактом потрійного зіткнення автомобілів на Львівщині, в якому напередодні постраждало п'ятеро осіб,  відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). У той же час немає чіткої відповіді на питання, чи причетний до події закарпатський народний депутат Михайло Ланьо, відомий своєю участю у скандальних подіях так званої мукачівської стрілянини у липні 2015 року.

Начальник відділу комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області Cвітлана  Добровольська в телефонній розмові з кореспондентом Укрінформу підкреслила, що «жодного депутата серед постраждалих не було, і зазначене прізвище у протоколі щодо ДТП не фігурує».

Вона також наголосила, що при висвітленні цієї події журналісти, на жаль, не уточнювали її у львівських правоохоронців, а скористалися чиїмось дописом у соцмережах.

Цікаво, що допис у соцмережах належить саме тому, чиє прізвище не фігурує в документах - Михайлу Ланьо.

«Хочу щиро подякувати всім рідним, друзям, знайомим, хто підтримав мене вчора. На жаль, через погодні умови водій не впорався з керуванням і трапилася ДТП, є постраждалі. На щастя, всі живі й, сподіваюся, швидко одужають», - написав Ланьо.

На пост депутата прийшло зо два десятки відгуків його знайомих, де вони бажають йому швидкого одужання.

Як повідомив відділ комунікації поліції Львівської області, ДТП сталася 5 вересня на автодорозі «Київ - Чоп» у селі Тухолька Сколівського району.

«Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 51-річний житель Закарпатської області, керуючи автомобілем "Mercedes Benz 220" і рухаючись в напрямку Львова, не впорався з керуванням і перетнувши суцільну смугу виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення із позашляховиком "Mercedes Benz GL 250" під керуванням 67-річного громадянина однієї з країн Європи та автомобілем «Деу Ланос», за кермом якого перебував 31-річний житель Волинської області. Внаслідок ДТП отримали травми різного ступеню важкості і були доставлені з місця автопригоди у Сколівську районну лікарню водії всіх трьох транспортних засобів, а також двоє пасажирів», - йдеться в повідомленні.

Всі транспортні засоби зазнали технічних ушкоджень.

Фото: mukachevo.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-