За зауваження про неправильне паркування чоловік поплатився життям

За зауваження про неправильне паркування чоловік поплатився життям

Укрінформ
У Чернівцях чоловіка жорстоко забив насмерть водій авто, котрому той зробив зауваження, що він неправильно припаркувався.

Про це повідомили у секторі комунікації головного управління Національної поліції у Чернівецькій області. 

Подія сталася ввечері 5 вересня на вулиці Українській, підозрюваного затримано.

«На місці події поліцейські з’ясували, що між 49-річним чернівчанином та невідомим чоловіком виникла спонтанна суперечка, під час якої останній наніс чисельні удари руками та ногами в область голови та тулуба чоловіку. У результаті отриманих тілесних ушкоджень чернівчанин помер на місці події. Зловмисник з місця злочину втік. Працівники ГУНП в Чернівецькій області особу зловмисника встановили швидко, а згодом й затримали. Це 40-річний мешканець обласного центру», - повідомили в поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне йому загрожує ув’язнення строком до 15 років.

Зі слів очевидців, котрі повідомили про трагедію у соцмережах, відомо, що нападник жорстоко побив чоловіка у відповідь на його зауваження про неправильну парковку автомобіля. Швидка допомога прибула через 5 хвилин після виклику, але чоловік помер ще до прибуття медиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-